Beboerblog

Bloggen er til brug for beboerne, så man kan oplyse hinanden om f.eks. rabatordninger på hvidevarer, køkkener etc. og anbefale håndværkere til udførelse af arbejde i lejlighederne.

Som vedtaget på generalforsamlingen 2011, må bloggen kun bruges til disse formål.

Bloggen må ikke bruges som diskussionsforum for den daglige drift af Opnæsgård, da dette skal ske på vores generalforsamling.
Der må heller ikke skrives negative indlæg om håndværkere, uoverensstemmelser med naboer etc.
Alle indlæg godkendes, før de vises på beboerbloggen. Hvis ovenstående regler ikke respekteres, vil indlæg ikke blive godkendt til visning.

8 svar til Beboerblog

 1. Lars Clausen siger:

  Måske man skulle have en geden sækkevogn til rådighed for at sparer de mange løft til placeringerne i Parken

 2. Lars Clausen siger:

  Kære bestyrelse Med denne sommer reder run på grill hygge og relakser i “Parken” Lad os få købt nogle flere havebænke/borde Godt for det sociale i skønne AB Opnæsgård

 3. Roger Svanberg siger:

  Er der nogen der har brug for lamelgardiner grå/hvide til kammer og værelse. Så kan de hentes i nr 65 3 th. I dag
  De er 3 år gamle.
  Hilsen Roger Svanberg

 4. Hej Opnæsgård

  I nat mellem den 27 – 28 september 2017 er vores bil blevet påkørt, så højre hjørne på kofangeren er helt trykket ind og højre baglygten er slået i stykker. Vedkommende der har påkørt vores bil, må absolut også have skade på sin egen bil. Vores bil var parkeret på den yderste parkeringsplads ved indkørslen til Opnæsgård nr. 41-49. Det er rigtig ærgerligt at komme ned til ens bil og finde, at den er blevet påkørt, og vedkommende ikke har lagt en seddel med sit navn og telefonnummer, så vi kan få klaret det forsikringsmæssig. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig,der har påkørt vores bil, eller hvis nogen har set eller hørt noget i nat. Du/I bedes henvende dig/jer til enten Tina eller Carsten på mobil tlf.nr. 20726569 – 21426410.

  Med venlig hilsen Tina og Carsten

 5. Er der andre end os, der har problemer med internet opkoblingen. Vi får et meget svagt signal, og vore ipads og computere falder ud hele tiden, samtidig med, at vi ikke kan få forbindelse til iTunes på vores tv???

 6. Flotte træpersienner i hvid,bøg og mahogni. Kan tilpasses. Engrospriser.
  Direkte fra lager.Max leveringstid 3 dage.
  Ring gerne Marian,40119214

 7. Flotte træpersienner. 2.5 eller 5 cm brede lameller fås i farverne hvid,bøg og mahogni.Bredder og længder kan tilpasses.
  Direkte fra lager.Max leveringstid 3 dage.
  Ring gerne til Marian, 40119214

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klik på Gennemse/Vælg fil, hvis du vil tilføje et billede (kun JPG format)